tiistai 10. maaliskuuta 2015

Mimille ja Enzolle syntyi 4 tyttöä!!!!



 Onnellinen ja iloinen Mimi




Nää on mun!!!!


Mimi synnytti tytöt maailmaan aamuyöllä 10.3.2015. Jännäsimmekin sitä, että syntyvätkö pennut Balmerin syntymäpäivänä 10.3 ja näin tapahtui. Mimillä on ajoitus kunnossa. Master of Timing.
Ensimmäinen pentu; pikku-Mimi syntyi 03.30. seuraava tyttö syntyi 04.40, sitä seuraava; se jolla puolikas musta maski ja eniten väriä rungossa, syntyi 05.30 ja viimeinen tyttö, pikku-Enzotar synyti 06.00. Kaikki tytöt ovat elinvoimaisia ja reippaita. Ja värikkäitä :) :) Syntymäpainot tytöillä välillä 234g - 270g eli ihan hyvän kokoisia pentusia. Tosin olin ihan varma aluksi, että vaaka "valehtelee" koska kaikki tytöt ovat todella siroja ja hoikkia ja olin alkuun varma, että vaaka ei näytä oikein, mutta kyllä nuo painot vain tuollaiset olivat; tuli tarkistettua muutamaan otteeseen.

Mimi hoitaa pentuja hyvin ja vaikuttaa kovin iloiselta ja onnelliselta. Ja iloinen olen minäkin - nyt tuli sitten niitä tyttöjä! Mimi näyttää tekevän yhtä merkkiä kerrallaan - viimeksi tuli 4 poikaa ja nyt 4 tyttöä - ja parempihan se onkin ettei mene puurot ja vellit sekaisin!












Tässä ovat ilmetyt vanhempansa - oikealla pikku-Mimi ja vasemmalla pikku-Enzo...tai siis Enzotar :)













3 kommenttia:

  1. Onnittelut vielä tätäkin kautta! Ihme sattumaa kyllä, että ensin poikia ja nyt tyttöjä :) Ihania kaikkia ja nuo kuva on niiin... <3 Voin vaan aistia sen tuoksun ja rakkauden määrän! Nauttikaa <3

    VastaaPoista
  2. Lämpimät onnittelut pennuista!

    VastaaPoista